Welkom op de website van kringgroep "De Coenstadt". Wij zijn een zelfstandige vereniging die deel uitmaakt van de landelijke vereniging de VDH (Vereniging van liefhebbers en fokkers van Duitse herdershonden).

Onze vereniging houdt zich reeds jaren bezig met het africhten van Duitse herdershonden. Al jaren doen onze leden met hun honden mee aan diverse examens en wedstrijden. Hierbij moet je denken aan provinciale kampioenschappen en landelijke wedstrijden. We organiseren zelf ook examens die kunnen bestaan uit:
VZH, UV, IPO-l, IPO-ll, IPO-lll, Soms kan het voorkomen dat een hond getraind wordt voor speurhond, voor SpH-l, SpH-ll. Naast al deze inspanningen binnen de africhting is het heel belangrijk dat we honden hebben die een sociaal en betrouwbaar karakter hebben.

Onze trainingen worden gehouden op dinsdagavond en op zaterdag. Omdat we een aantal leden hebben die aan wedstrijden deelnemen kan het voorkomen dat de trainingen niet doorgaan op deze dagen, raadpleeg daarom voordat u op bezoek komt eerst de agenda.

We zijn een hechte groep waarbij het plezier en het helpen van elkaar voorop staat, maar we streven er altijd naar om het beste uit onze leden en hun honden te halen.

JSN Mico is designed by JoomlaShine.com